Förskola

Idag har jag jobbat precis 2 veckor på förskola. Jag fick jobb direkt och har haft jobb varenda dag. Det har skiftat mellan två olika förskolor men mest har jag varit på den ena.

De andra fröknarna är jättetrevliga och många säger saker som:

"Du är som en ordinarie!"
"Jag går i pension efter jul, du kan ju söka min plats."
"Du är en klippa Matilda."

Det är ju riktigt härligt att få den feedbacken. Men det bästa är ju när barnen trivs med mig. Det är ju det som spelar roll. Det är för dem jag är där

Som idag när jag var på en förskola för andra gången. En liten pojke från Island som precis blivit inskolad. Jag träffade honom första gången jag var där. Han har svårt med språket och vet inte riktigt hur han ska närma sig de andra barnen men så fort man säger kram eller knúsa (kram på isländska) så får man en härlig liten kram. Och idag när jag skulle gå så springer han efter och vill inte alls att jag ska gå. Han vill kramas. Då kramades vi helt enkelt och när jag sedan gjorde lite slängpussar så fick jag både slängpussar och en hel liten pojke som slänger sig i mina armar och ger mig en blöt liten puss som bara ett barn kan ge. En sån där härligt rosiga kinder och leende-puss. 

Så frågar du mig om jag trivs med att jobba på förskola eller inte så vet du nog vad svaret blir. 

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Jag gläder mig med dig! Och du har ju en diger erfarenhet av barn i alla åldrar att bygga på! Bra att ha jobb att gå till, det ger en grundtrygghet när man funderar på ens fortsatta danssteg i livet!
Kram!

2013-10-04 @ 09:50:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0