Färdigtalangat...

Jaha, då var det jobbet över. Slutbetyg blir väl tja, en sjua av tio kanske. Jag har haft roligare praktikplatser om man säger så...tyvärr. Annars var det ju bra med kontakterna! Men uppgifterna var mindre givande. Overall var det dock super! Plus att jag fick se en hel del riktiga talanger! Och det är ju alltid kul.

Så en vecka av min praktik har nu gått mot sitt slut. På måndag tar jag kompledigt pga att jag jobbade idag, en lördag. Det ska bli skönt!

Just det ja, vi delade ut massa godis från Tokige Ture till publiken och på en godis satt det ett roligt armband. Jag tänkte ta och dela med mig av de roliga texterna. Läs och njut. Personligen tycker jag bäst om den gula :) heheKände mig ganska viktig när jag gick runt i min crew badge eller vad det nu heter. Godis från Malaco delade vi också ut. Och Karolina, om du läser det här, jag tror att dessa godisarna är ungefär som dom som du gillar från Woolworth... Jag sparar till dig så att du kan smaka!


Kommentarer
Postat av: Karolina

Tack, vad snällt! Jag äter visserligen inte godis under fastan, men jag kan spara det så jag har något att se fram emot!;)

2009-03-01 @ 19:21:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0