Hjälp!

Mystiken på Nyttorp

Nu är det så tydligt, det är så nära, för nära. Jag tar studenten den 8 juni! Observera att utropstecknet inte symboliserar glädje. Eller ok, kanske lite glädje. Men mestadels panik, rädsla och ovetande... Vad händer sen? Vad gör jag nu? Hur ska det gå för lilla mig? Jag som ville bli mormors lilla piga.

Jag brukar inte tänka så mycket på det, eller också tänker jag på det hela tiden, omedvetet. Helst hade jag suttit kvar på ugglan (där jag läser rörlig bild och multimedia). Men vi får bara vara där till klockan 17:00 på fredagar. Lärarna säger att det är för att vi ska ha ett liv också. Men jag tycker om livet på ugglan. Jag skulle kunna sitta och redigera och fixa hemsidor hela dagarna. Det skulle jag faktiskt.

Men nu sitter jag här, i lägenheten, hungrig. Ska äta kycklingen sen igår. Helst skulle jag vilja ha flygande Jakob eller helt enkelt mammas och pappas mat. Men det får bli rester. Som trasdockorna skulle ha sagt: "Det går lika bra ändå!"

Idag hämtade jag min balklänning, imorgon ska jag köpa studentklänning. Nu börjar det närma sig. Och det konstiga är att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Tills dess önskar jag att jag satt på ugglan...

Aprilväder på Nyttorp


"Ta en egen banan"

Jag blir så trött. Kan inte vissa bara ge upp? Jag menar om man inte får äta en banan för att någon annan äter den så får man väl gå och hitta sig en egen... Man kan väl inte bara ta den som någon annan äter? Ibland får man faktiskt ge upp och gå vidare.

Ledsen för dålig uppdatering. Ska bättra mig på den fronten. Jag har en del bra bilder som jag skulle vilja dela med mig av :)RSS 2.0