Solnedgång i bergenEn liten bild från Kebnekaise. Vi var påväg ner, det blev lite sent men det var klart värt det!


Höst...

Hösten är, enligt mig, lika med mys. Man kan vara hemma, tända ljus, vira in sig i en filt, dricka varm choklad och läsa en bra bok eller titta på film. Med andra ord: Ha supermysigt!

Men då kommer ju problemet så fort man ska gå ut, eller cykla, som jag gör... Varje dag när jag ska till jobbet. Regn och blåst hör till hösten och det är inte mina favoritväder precis. Men jag ska väl vara glad att jag kan faktiskt kan nyttja mina ben!

Här är i alla fall lite höstbilder. Titta och njut! :)Avklarat

Är det inte härligt när vissa saker går över förväntan? Man får liksom ett litet självförtroendeboost. Det känns så bra! Jag tror alla människor vill få uppskattning, trots att dom inte vill erkänna det.

Jag kan erkänna att jag blir uppriktigt glad när någon uppskattar mig. Men jag har fortfarande fötterna på jorden, jag låter det inte stiga mig åt huvudet. Eller hur det där ordspråket nu lyder...

Nu ska jag ta och gå och sova. Fast först tror jag att det blir en liten nattemacka. Det är gott med mat. Mums!


Det blev som jag trodde...

Det är störande när man trodde att man visste hur något skulle bli, man berättade och önskade att personen ifråga skulle neka det, säga att "Nej, så kommer det inte bli". Men nej, personen förblev tyst, som så ofta.

Nu har det i alla fall blivit som jag trodde. Jag som inte ville ha rätt.

 


Hade varit gutt om man kunnat gå bakåt och ångra.


Återuppliva

Jag tänker börja skriva på min blogg igen. Det får bli ett ställe där jag kan skriva av mig, blotta mina tankar lite. Eller i alla fall mina genomtänkta tankar.RSS 2.0