Familj lite överallt...

Jag har kommit fram till att det är bra när man har familjen lite utspridd. Självklart vill kan kunna träffas jämt, men ofta blir det inte så om man bor nära. Vi har ett sommarställe och när vi var små så åkte vi dit på sommarloven och var där kanske 2-3 veckor i streck om inte längre. Men när vi flyttade till Kalmar, alltså närmare vårt sommarställe så spenderade vi inte alls lika lång tid på sommarstället. Kanske har det att göra med att man växer upp, blir äldre.

Nu är det så att kära moster har flyttat närmare Kalmar, där mamma, pappa och morföräldrarna bor. Hon bor tillasammans med sin sambo på Öland. Där var vi på påskdagen. Riktigt fint ställe, god mat och underbart sällskap! 


Uppdatering

Mitt skrivande är väldigt sporadiskt, jag vet det... Får se om jag kan bli bättre. Nu har det varit påsk och jag har varit hemma hos familjen i Kalmar. Det var mycket härligt! Förutom förkylning och tentaplugg. Mamma, pappa, Ludde och jag tog en promenad till Kalles äng (fråga mig inte varför den heter så, men det har den alltid gjort). Där var det i alla fall vittsippor i mängder! Så vackert! Dance, dance wherever you may be!

Idag var jag iväg i Malmö och dansade. Det var riktigt kul, läraren var pedagogisk och jag lärde mig massor! Imorgon ska jag dansa igen och sen på onsdag. Missade ju två gånger under spexperioden så nu får jag ta igen det vilket känns riktigt bra. Önskar att jag kunde dansa oftare...

Det var ju även lite dans i spexet, dock inte så anvancerat, men kul. Här är en bild från en av träningarna.


Jag älskade verkligen att stå på scenen! Fick en sådan energi och adrenalinkick! Först trodde jag att jag skulle vara mer nervös men så var inte fallet. Annars brukar jag ju alltid va nervös när jag ska uppträda. Men under spexperioden var jag det inte alls, eller bara lite så där bra som man borde vara. Gutt va det i alla fall! 

Längtar redan till vi har återuppsättning i höst!

Strandtestare? - Ja, tack!

Perfekt, det jobbet tar jag! Om det ändå vore så enkelt. Nej, men jag tror att jag är den ni söker. Era läsare kommer inte kunna slita sig från bloggen på amelia.se och de kommer längta tills nästa reportage.

Här är en annorlunda liten strandväg till en strand i Jongensfontein, Sydafrika.


Vår på riktigt

Idag har jag skrivit högskoleprovet, men trots detta är jag lycklig! Det är våren som gör det tror jag. Tog precis en titt på dagens temperatur; 13 grader. Är det inte underbart? Snart är sommaren här och då ska jag njuta ordentligt! Solen ger energi!


RSS 2.0