MatildaJag är tvilling. Det betyder att min födelsedag inte enbart är min dag. Därför firar vi även min namnsdag i min familj, så att jag ska få en "egen" dag. Min namnsdag är dagen före min födelsedag. Så trots att jag bor i Lund kunde pappa vara hos mig båda dagarna. 

Tack mamma och pappa för mina fina namnsdagstulpaner!

En sten på vägenIbland så måste man ta sig över vissa hinder. De kan vara stora eller små, men ska man över så krävs mer energi. Det tär ju på en men visst känns det skönt när man väl kommit över!

Denna gången väljer jag dock att gå runt hindret. Jag vill inte lägga min energi på ett hinder även om det känns riktigt bra efteråt. Jag vill lägga min energi på allt det andra som egentligen bara ger mig mer energi! Det som får mig att känna riktig lycka även när jag utför det.  

För man ska väl inte alltid behöva klara allt?

Lyckas med maten

Ibland är det riktigt kul att laga mat. Idag var ett sådant tillfälle. Fast jag brukar inte tycka om att laga mat när jag är hungrig, då vill jag nämligen ha mat direkt.

Idag hade jag i alla fall bestämt mig för att äta kycklig med pasta. Kyckligen stoppades med fetaost och soltorkade tomater. Dock ville stoppningen inte riktigt stanna inne och kycklingen var alldeles för tjock, så jag skar den i några delar så det hela skulle gå lite fortare. Salt och timjan. Sedan hällde jag i en bulljongtärning som var upplöst i vatten. Tillsist la jag i lite creme fraiche med smak av getost, rosmarin och honung.

Mums va gott det blev!! Lycka!

Spex

Nu var det ett tag sen. Mycket har hänt! Jag har blivit spexare :) Livet är underbart!!!

Vi tränar sex dagar (läs kvällar) i veckan, så det är full rulle. Men med dessa otroligt trevliga och underbara människor är det värt det! Jag längtar till att gå dit och vill knappt gå hem när kvällen lider mot sitt slut.

Det finns ett flertal olika sektioner, jag är med i scenen. Vi övar manus men idag gick vi inte igenom mina scener så jag fick vara standin på andra scener, Det var jättekul att få prova på andra karaktärer! Vi får mat av en sektion som heter sexmästeriet. Och det är riktigt mumsig mat! Idag var det lasagne :) Sedan finns det det en hel del andra sektioner som fixar allt annat. Får ta mer om dem en annan gång.

Imorgon ska jag upp tidigt och gå på handledarmöte, vi ska göra en empirisk undersökning i vår nuvarande kurs (samhälle och social relationer). Så nu ska jag sova!

RSS 2.0