Mamma!

Idag är det Mors dag. Min mamma heter Kristina och är världens bästa mamma. Det må låta klyschigt men det är faktiskt sant. Jag har träffat många mammor men ingen kan mäta sig med min. Jag älskar henne tusen gånger mer än tusen gånger mer. Så sa jag alltid när hon nattade mig när jag var liten. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Mamma, Du är bäst!


Bullar

Nu har jag och mitt fadderbarn bakat bullar! Första gången utan mamma... men det gick bra :) De blev faktiskt riktigt goda. Ska låta pappa smaka på måndag, hoppas, hoppas, hoppas att han tycker de är goda. 


Ett efterlängtat telefonsamtal

Igår pratade jag med min kära morfar! Det gillar jag. Det är det negativa med att bo i Lund, det är så långt från min familj. Jag kan inte bara ta cykeln och åka och hälsa på mina kära morföräldrar. Men det ska jag göra i sommar. Det ska bli riktigt skönt att spendera mycket tid hemma i Kalmar! 

Sommar

Nu är det sommar på riktigt! Kanske därför jag inte uppdaterar så mycket... Jag har hunnit med mycket idag: skola, sprungit fem kilometer, häng och slackline i parken och köpt ett stort glas på en second handbutik. 

Nu ska jag andas lite med... 


Underbart

Fick precis ett samtal från en av mina bästa vänner. Han ville att jag skulle lyssna på fågelkvitter. Jag gillar mina vänner!

Nu kommer jag ha en underbar dag!

Acroyoga

Vilken härlig dag jag har haft! Vaknade vid nio och åt frukost med min kära granne. Sedan satte jag mig i mitt rum och scrapbookade, håller på och sätter in mina bilder från New York. Det är så kul! Därefter bar det av till Botaniska trädgården för lite slackline. Lyckades faktiskt hoppa på repet och hålla kvar balansen! 

Sedan gick jag till skolan och träffade min grupp samt läraren. Vi har kommit en bit med projektet och på måndag börjar experimenten. Det ska bli spännande! När jag kom hem, runt fyra på eftermiddagen gick jag och fikade hos en kompis som flyttat från korridoren tillsammans med några vänner från korridoren. Jag blev positivt överraskad!

Ny till det roligaste på dagen! Jag tycker ju om nya utmaningar och idag har jag testat på något nytt, nämligen acroyoga. 


Det kräver otroligt mycket balans och jag och Simon kunde absolut inte göra allt som bilderna visar men förhoppningsvis kommer vi kunna göra en del innan sommaren börjar. Och vi blev faktiskt bättre efter ett tag! Efter acroyogan stressade jag iväg till gymmet men när jag kom fram insåg jag att corepasset jag skulle till inte började förrän 19:30. Jag hade alltså en hel halvtimme att bara andas. Det var skönt. Det blev core, afropowerdance och sen lite stretch. 

Nu har jag suttit i köket och ätit och pratat med ett gäng korridorare. Vilken underbar dag!!

Sushimat o Biobesök

Idag har jag lyxat till det ordentligt :) Mitt fadderbarn och jag har ätit sushi och gått på bio, en vanlig onsdag! Det är så mysigt att klämma in lite vardagslyx. Nästa vecka tänkte vi nog gå och träna tillsammans och veckan därefter bakar vi bullar. Jag har faktiskt aldrig bakat bullar själv (bara med mamma), så vi får se hur det går. Men det blir spännande. Jag gillar att testa nya saker!


En båt på Ölands vatten


Slackline

Jag har börjat med en ny aktivitet! Det är verkligen jättekul! Slackline heter det och är ungefär som att gå på lina. Det är min kompis från Kanada som har visat mig hur man gör och idag övade jag och två andra kompisar. Vi tänkte bli duktiga utan att han vet om det, så kan vi överraska honom :)

Det är mycket balans... Jag är bättre på högerbenet än på vänsterbenet. Men idag lyckades jag ta sex steg. Ska lära mig att vända, gå baklänges och hoppa på också! Det är så kul med nya utmaningar!


RSS 2.0