Lund? Kalmar?

Jag saknar Lund och det livet jag levde där. Alla vänner, korridoren, mitt rum, fester och kortspel, galna nätter och underbara dagar. ALLT! Jag har ingen aning om vad jag ska göra när jag är klar i USA, vad blir det? Lund? Kalmar? Någonannanstans

Idag pratade jag med två underbara tjejer från korridoren och det kändes precis som att jag var där. De pluggar till läkare och kommer vara kvar i Lund i fyra år till. Jag vet andra som också kommer vara kvar när jag är klar i USA. Frågan är bara om det jag vill studera finns i Lund... Annars är det ju den perfekta staden. 

Dock vet jag att jag vill spendera mer tid med min familj. Och Lund är en bit bort från familjen. Ibland funderar jag på om jag vill jobba istället. För att få lite arbetslivserfarenhet. Ja, jag är splittrad. Förhoppninhsvis så kan jag komma på vad jag ska göra efter USA medan jag är här.

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Oj, det är typ ett halvår tills du måste söka kurser o så? Alltså kommer det att flyta mycket vatten under broarna tills dess, så var lugn och flyt med strömmen! Du har en massa okända upplevelser och erfarenheter framför dig som kommer att hjälpa dig att göra dina val när det är dags. Håll ögon, öron och hjärtat öppna!

Kram

2011-10-21 @ 16:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0