It’s hard to say goodbye


I can see it in your eyes

And the vague smile you give me

You don’t want me to leave

You hate these hard goodbyes

 

Tonight I’ll hold you in my arms

And make tomorrow disappear

I’ll try my best to keep this moment

Last forever more

Yet I know your heart is sore

 

But just remember when I’m gone

I am still in your heart

If you think back for a while

Remember something and then smile

You know we'll never be apart


...När jag gick ut imorse för att skjutsa Tate till skolan så hittade jag denna på verandan. En hemlig beundrare?

Min Mormor!Igår fyllde min Mormor år. Hon är den bästa. Så enkelt är det. Egentligen borde alla dagar vara Mormors dag. Om jag blir hälften så bra som hon är när jag blir stor, så är jag nöjd. 

Jag har inte bestämt mig för vad jag vill bli än. En del tycker psykolog andra säger lärare, kanske dansare? Helst av allt vill jag bara var Mormors piga...

Mormor, hoppas att Du hade en underbar födelsedag med massa vänner, familj, glädje och kärlek! Jag är ledsen att jag inte kunde vara där. Jag älskar dig och saknar dig något så enormt!!!

Swedish Fish

Mina pojkar älskar Swedish Fish, speciellt Néo. I söndags var vi på en "egghunt". Jag hittade två ägg och behöll dem. I en av dem låg detta: 
Mina två ägg. De vuxna gömde jag vet inte hur många, men det tog dem ca. 15 minuter. Jag tror att alla barnen som var där hade hittat alla inom 10 minuter!

Lite förkyld...hmm

Jag mår sådär nu... Är lite förkyld och det är ju aldrig kul. Men ikväll ska jag ut och dansa. Och det kommer få mig på bättre humör, det vet jag! 

Annars går allt bra. Jag har äntligen köpt biljetter till en Bachata Congress som är i augusti, i Washington DC. Det ska bli riktigt kul! Jag ska åka dit med några kompisar. Och imorgon börjar min spanskakurs och det ser jag jättemycket fram emot.En bild från födelsedagen. Jag och alla tre barnen.

RSS 2.0