This morning: Let's build a sand castle, a BIG one!

The planning begins...The gangStill happyKeep digging!Brotherly loveI'll catch you! (Photo taken by Tate!)Neo's evil laughRhysTateThis should be some kind of cover photo.

Bara jag

Kom precis hem från att ha varit i Chatham. Det är en mysig liten stad öster om Harwich, där jag bor. Jag var där själv, hade lite egentid.

Jag har kommit fram till att jag trivs med människor, men jag trivs också med mig själv. Jag har liksom hittat mig själv och trivs med att bara vara jag. Det blev lite shopping, en present till mina danslärares nyfödda son. En till en tjejkompis som precis fyllt 25 samt ett armband till mig själv. 

Lite glass fick det också bli. Mums. All in all var det var skönt att bara gå runt och inte behöva tänka på andra. I mitt jobb behöver jag ju ständigt tänka på allt och alla och se till att alla mår bra, vuxna som barn. Ibland är det skönt att bara behöva oroa sig för en person, sig själv. Mitt lucky charm armbandSköldpadda


Var ute och cyklade med barnen när vi fick syn på den här lilla krabaten :) Borde kanske plockat upp den? Imorse var vi på stranden och badade, det var riktigt skönt. 

Ikväll ska jag ut med några kompisar och förmodligen sover jag över hos Annie, eftersom jag inte börjar jobba förrän klockan två imorgon. Det kommer bli en fin dag!

En skön dagIdag jobbade jag bara 4 timmar, om inte mindre. Och det ända jag gjorde var att tvätta barnens sängkläder och se till så att lunchen var klar när Will och barnen kom hem från en båttur. 

Så jag såg till att skypa med min kära familj, samt bara ta det lungt. Gick ner till stranden och solade lite en stund. Kvällen spenderades med Will och barnen. Vi åt hamburgare och spelade uno. 

Imorgon blir det mer jobb och sedan utgång med nya vänner på kvällen. Spännande!

Svenskt!

Var påväg till en skomakare när jag såg en svensk flagga... Konstigt tänkte jag. På hemvägen stannade jag till och hittade dessa fynd!!! Det var en liten Skandinavisk affär. 

En av bilarna som var parkerad utanför affären.

De fanns även massa smycken där och jag hittade ett likadant halsband som jag har, som en gång tillhörde min farmor. Ända skillnaden var blomman.

ElinaImorgon kommer den här söta tösen till mig. Fina Elina. Våran vänskap började i Lund Augusti 2010 och kommer aldrig att sluta. Jag har bunkrat upp med glass och choklad för nu ska här mysas på Matilda- och Elina-vis! Gammal bild från maj 2011. Våran favvochoklad och underbara Dirty Dancing = myskväll med Elina.

RSS 2.0