Lite bilder från julen

Julbord och klappar


Söta små ägg


Julgodis


Morfar rimmar

Julbak

 

Bakade cupcakes till en fest. Egengjorda näckrosor. 


"Pre made" pepparkakshus, barnen dekorerade! 

Juligt med Chris


Hemma...

Gick aldrig och kollade på fotboll... Var hemma och sov istället. Igår med. Och så blir det nog ikväll med. Men det är värt det, vill bli frisk. 

Tänkte packa klart ikväll med. Tycker inte om att packa, har gjort det alldeles för många gånger... På tal om packning, titta vilken söt liten hund jag har: 
Julemys


Julkalendern, mormor o morfars julljus och cupcakes från en vän. Mysfaktorn är hög. Om en stund bär det av till Quincy market och sen blir det puben och kolla på football ikväll med en kompis. Någongång hade jag tänkt att bli frisk med...

Connecticut

Mina tankar och böner går till alla de drabbade i den tragiska händelsen i Connecticut.

Man kan bara hoppas att detta får de stora ledarna att tänka till kring vapenlagen men även till hur de behandlar människor med psykiska sjukdomar.

Skulle inte tacka nej till en resa till varmare breddgrader...


Puerto Rico 2012 - I'd go back any day.

Stenar från Harvard Natural History Musem
Guld?

Radio? 

Mjuk?


Glögg & Harvard Primal Scream

Igår hängde jag med Brett, våran Harvard Tour Guide. Vi gjorde glögg och sen tittade jag på Harvard Primal Scream. Det sistnämnda är ett evenemang där studenter springer nakna genom Harvard Yard. Detta görs för att bli av med all stress från alla tentor som pågår just nu. Vi tog en tur genom matsalen och där har de ett pepparkakshus, eller rättare sagt flera. Studenterna som bor på The Radcliffe Quadrangle äter gratis... Eller ok, det ingår i vad de betalar för att studera vid Harvard. Men vissa betalar inte så mycket, allt beror på hur mycket föräldrarna tjänar. Många studenter får bidrag från Harvard. Så i slutändan kan Harvard bli ett billigare alternativ...

 Lego starwars i ett korridorsallrum... TV:n har gått i arm från de som tidigare bodde i dessa rum. Tio personer som delar badrum, allrum och kök. 

 
Naket

Helgkurs i bilder

Helgen som just passerade spenderades tillsammans med en massa andra Au Pairer. Tog en helgkurs för att få 3 credits. Kursen hette: USA and Boston in a nutshell. 

Det blev roligare än jag förväntade mig! Träffade en hel del härliga människor, bla. Emma och Amanda från Sverige och Rickus och Nicole från Sydafrika. Vi lärde oss massor om USAs politik och historia. Mycket intressant, faktiskt!
 

Finn tre fel med "harvardstatyn"!Nej, jag vill INTE ta på guldfoten!


Detta är ej en kyrka berättade våran guide. Och det har jag trott i över 1 år!Våran guide, Brett, demonstrerar det årliga "Harvardskriket". Det inträffar imorgon och jag ska dit!

Harvard Museum of Natural HistoryAmanda och Emma med "Älgen".Emma och jag med "Älgen". 
Blomma gjord i glas!


Sedan åkte vi limobuss från Cambridge till Boston downtown. Amanda gav tummen upp!Amanda rockar loss!Min grupp utanför Fenway Park.AmandaEmma och jag.

First Science ChurchMin grupp utanför First Science Church. Vi hade en "photo challenge". Vi fick 2 extra poäng för kreativitet. Amanda: Här är ditt skyltfönster ;)The Hancock Tower
Vi vann den sista "photo challenge" som vi hade. Här fick vi ett cheerleading team att posa med oss.

Drag och jul

För drygt en vecka sedan var jag och Sean på en gayclub. Vi skulle gått dit för att dansa salsa och bachata men det var redan slut när vi kom dit. Istället blev det bingo. Dragqueen style ;) 
 


Var ute och åt med Sean. Vi hittade dessa fina julgranar! Jag blev så glad :D


 
 

Thank you SThere's not much that a super soft little teddy bear and a cup of hot apple cider can't fix. 

Tänk om

jag hade ett afro....


RSS 2.0