För en vecka sedan

Förra fredagen hade Rhys och Néo en liten koncert i skolan. Alla andra klassare sjöng Michael Jacksons "Heal the world".
Néo presenterade sången genom att säga: 

- We want to make the world a better place. Feel free to sing along.

Tack Karro!

Tack syster! Jag blev såhär glad *håller ut armarna så mycket det bara går!*(Paketet innehåller choklad från Sydafrika.)

Sportlov

Ledsen att jag inte har uppdaterat på länge men barnen har sportlov vilket betyder att jag jobbar hela dagarna. På kvällarna har jag dansat. 

Néo och Rhys spenderar dagarna på ett snowboardläger. Jag skjutsar och hämtar. Tate har jag hand om hela dagen. Idag lyckades jag åka rätt väg, var tvungen att ta motorvägen men den är så knepig eftersom det är massa tunnlar och man måste själv lista ut vilken tunnel som leder till rätt väg... typ... Men jag lyckades! 

Dansen ger mig energi på kvällarna. Så underbart! Imorgon ska jag ut och äta med en kompis som jag fått genom dansen. Vi är så lika, hon är så härlig. Efteråt ska vi på bachatalektion. Jag älskar bachata! 

Nu ska jag sova.Pengar tillbaka

För ett par månader sedan gick jag till doktorn här i USA. Det besöket kostade 75 dollar (ca 500 kronor). Gissa om jag blev glad när de ringde igår och sa att min försäkring faktiskt täcker kostnaden! 

Alla hjärtans dagDetta fick jag på morgonen av Jodi. Teckningen är från Tate. Jag bakade lite cupcakes till barnen. 

De fick pannkakor när de kom hem från skolan. Glad Alla Hjärtans Dag!

Dansen

Jag kom precis hem från dansen. När jag gick dit var jag trött men nu är jag fylld av energi! Det är en så otroligt härlig känsla att vara en del av en dansskola. Speciellt Salsa Matei. De är riktigt fina människor! Och de har verkligen tagit in mig med öppna armar.  

Vi kommer ha en underbar rutin! I really can't wait to perform it. Men först behövs det mycket träning! I dessa skor: Tate och Eloisa

Tate leker ofta med Eloisa nuförtiden. Hon bor bara två hus bort. Jag är väldigt bra vän med hennes mamma. Detta är när de bakade hemma hos Eloisa. Så söta!


Boston Celtics

Kom precis hem från en Celticsmatch. Vi vann! Jag var där med Rhys, det var min julkapp till honom. 
Jag och Rhys uppe på balkongen. Visst var platserna långt från planen men vi hade en bra överblick av själva spelet. It was a good game.

Dags för date...

Ikväll ska jag på en date. Vi ska gå till en Comedy Club i Boston, han hämtar mig med bil. Det ska bli spännande. 

Tidigare idag hade jag ett möte med min professor. Han är superhärlig! Han sa att han kan se min glädje för drama när vi gör olika övningar i klassen. Och att det gör honom glad! Han är uppvuxen i Peru och flyttade till USA när han var femton. Vi pratade konstant i en timma och hade säkert kunnat prata längre. Jag ska börja leta efter en monolog som jag ska framföra i slutet av kursen. Tips? 

Jag kom in!

Yes! Jag kom in på dramakursen! Tack så otroligt mycket till alla de som bett för mig. Jag är så lycklig och glad!Bild från i sommras när jag hade en photoshoot med Cecilia Träff.

RSS 2.0