Tivoli och yoga på stranden

Förra helgen (20-22) var jag hemma i Sommerville. Lördagen tillbringade jag på stranden med kompisar. Bland annat gjorde vi yoga på stranden. Kul! Sen var det jazzfestival i den lilla staden så vi var kvar ett tag och lyssnade på jazz. Riktigt mysigt var det!Jag och Chris gör yoga

På söndagen gick jag och min Chris gick på tivoli. Det var ett Au Pair möte. Men jag tänkte att jag tar med en kompis istället för att hänga med de andra au pairerna.. 

Utsikt från pariserhjuletJag och söta små getter :) Lång natt men god morgon

Blev väckt två gånger inatt av Neo, han hade mardrömmar. Första gången följde jag med honom tillbaka till hans säng och satt med honom tills han somnade. Andra gången lät jag honom sova i min säng. Kommer ju ihåg när jag hade mardrömmar när jag var liten. Usch vad hemskt det var! 

Klockan 05.40 kom Rhys in i rummet och var super pigg. Jag sa till honom att gå och lägga sig igen. Efter en liten stund kom han in igen och frågade om han kunde få göra sin egen frukost. Ok sa jag. 

Efter en halvtimma kom han in och frågade om Neo ville ha millipap. Neo gick ut och jag tänkte följa med och säga att laga inte det för då måste du ju använda spisen. (Gasspis!)

När jag gick ut för att säga till, var allt redan gjort och Rhys stod och hällde upp millipap till sig själv och sin bror! Stolt som tuppen kan jag säga att jag var!

Tate blev 5

Igår var det Tates födelsedag. Han var iväg hela dagen på läger men när han kom hem blev det tårta och presenter! 


En av de saker som Tate önskade sig i födelsedagspresent var ett leksaksstrykjärn. Han blev superglad när han såg att han faktiskt hade fått ett!! Det påminde mig om när jag själv var barn och önskade mig en leksaksdammsugare. Åh, va kul jag hade med min lilla dammsugare. Rhys tar en närmare titt på brorsans strykjärn.Néo visar Tate hur han ska göra.Den goda glasstårtan.Strandpromenad

Igår åkte jag till Cape Cod. Jag kommer spendera mesta delen av sommaren här tillsammans med barnen samt deras morföräldrar. 

Idag var första arbetsdagen. Rhys och Neo var iväg på seglarskola och Tate var hemma. Imorgon kommer Tate vara på läger hela dagen och när han kommer hem blir det tårta. Han fyller nämligen 5 år.

För några timmar sedan tog jag en liten promenad och saknade helt plötsligt mitt sommarställe i Sverige. Alla härliga somrar... Det var tider det. Jag hittade en stig som ledde till en liten strand.Den visade sig vara privat så jag vände om... Men fint var det.

RSS 2.0