Nytt husdjur?Vilken härlig semester jag har haft! Bortskämd till tusen av världens finaste föräldrar. Att jag fick ha dem helt för mig själv liksom. Så mysigt!!! 

På bilden sitter jag med en lite alligatorunge. Den var runt ett år gammal. De plockar upp dem ur floden för att de inte har en så stor chans att överleva annars. De behåller dem tills de blir 2-3 år. Sedan släpps de ut i det vilda igen. 

Jag säger som Pumba från Lejonkungen:
"Ska vi behålla honom?"

Together again

It's been way too long... But now I have them here! Today we discovered New York together. Took the ferry out to Staten Island to see the Statue of Liberty. Watched some guys do crazy stunts and I got a hug, no two hugs. Ate a slize of pizza, took funny pictures with "Walking Men".
It's simple, life is good.

<3

Snart får jag träffa de som gav mig livet. De som betyder allt och är allt. Jag tackar Gud varje dag för att jag fick de finaste föräldrar ett barn kan önska sig. 

Jag inser nu mer än någonsin hur underbara mina föräldrar är. Varje dag ser jag hur barn blir uppfostrade här i USA och jag förstår att det inte är lätt, men på något sätt så fick mina föräldrar mig att tro det. För att de gjorde det så bra. För att de helt enkelt är bäst. A tribute to SwedenIdag är det Sveriges Nationaldag. Jag är inte i där utan befinner mig flera hundra mil hemmifrån. Jag kan inte påstå att jag saknar Sverige så mycket, klart jag saknar en del saker men i det stora hela är jag ok. Kanske kan jag tillåta mig själv att sakna Sverige mer just idag. 

Språket, "lagom", filmjölk, messmör, riktig lunch, kedjeskydd på cykeln, fika, naturen, marabou,  mm.

Massachusetts körkort

Idag var jag på Registry of motor vehicles för att göra första steget för att få ett Massachusetts körkort. Provet bestod utav 25 frågor som måste besvaras inom 25 minuter. Jag behövde inte hela tiden utan klarade provet på under 20 minuter. 

Igår träffade jag Sean och han gav mig en Driver's manual. Han markerade även de stycken som är extra viktiga. Mycket tur att han gjorde det för många av frågorna handlade just om det han hade sagt att jag skulle läsa! 

Nu ska jag bara boka tid för uppkörning och sen har jag mitt amerikanska körkort.

RSS 2.0