Brandman?Träffade Sean idag efter min spanskalektion. Gick förbi en brandbil och han frågade om jag ville hoppa in. Det säger man ju inte nej till. Så jag fick en brandmanshjälm och fick hoppa in bakom ratten. Kände mig som ett litet barn! Haha!

Dagen med Nikki

Spenderade förmiddagen på stranden med Nikki. Riktigt härligt var det! Underbart faktiskt! Vi lyssnade på bachata musik och bara tog det riktigt lungt. Sedan begav jag mig till ett Au Pair möte. Vi åkte Rollerblades, the old style. Var faktiskt riktigt kul :) Sedan åkte jag till Nikki igen och vi åt kronärtskocka med räkor, annanas och gröna bönor. Och till efterrätt dessa: En rikitgt under dag helt enkelt. Kunde sova ut imorse och det behövdes. Och nu ska jag snart gå och lägga mig så jag kommer inte vara allför trött imorgon. Gutt!

Smile!

Ingen streptokocker! Skönt! Halsen är mycket bättre, det ända som gör ont just nu är mina fötter och det är för att jag har dansat så mycket :) Bild från i fredags. Jag och Sean var ute och åt på The Cheesecake Factory innan. Gott! Igår hade jag träning och sen på kvällen var det ett Salsa Social som höll på ända till fyra på morgonen. Idag hade jag också träning och ikväll blir det kanske Bachata Social.. Vi får se. Kanske dags för lite vila?

Uppdatering: Hälsa

Jag är lycklig och glad men det fysiska verkar inte riktigt vilja hålla med! Har precis avslutat en kur antibiotika och nu har jag kanske streptokocker... Typiskt. Var hos doktorn idag och om det ringer tillbaka innan dagen är slut så har jag det...

Det får bli till att vila isådana fall. Doktorn skrev ett brev om att jag inte får jobba om jag skulle ha streptokocker. Vi får se om det går att lösa!

RSS 2.0