Make a wish


Om jag fick en önskan
Skulle jag önska att jag kände dig
Att jag fick ta del av en liten del av dig
Igengäld skulle du få lära känna mig
 
Ingen vet vem som finns bakom hörnet
En främling kan bli din bästa vän
Va öppen för det möjliga 
Ingen vet vad som kan hända sen

Tvillingägg

Idag när jag knäckte ett ägg så fick jag en överraskning! Den hade nämligen tvillingar :) Två äggulor!! Fick mig att tänka på min andra halva. 


Pyssel och julpynt

Igår var jag i en affär som heter Michaels. Det är en pysselaffär. Helt underbar! Man kan köpa allt man kan tänka sig till scrapbooks, stickning, artworks, cupcakes och massa mer. 

Det är väldigt mycket jul här i USA känner jag. Julbelysningen är uppe och julpynt syns i de flesta affärer. Hur är det i Sverige? 

Så här mycket julpynt fanns att köpa på Michaels:  


Carving the turkey


Happy Thanksgiving

Thanksgiving. An American holiday. En av de bättre tycker jag för det handlar om familj och vad man är tacksam för. Man spenderar inte massor av pengar på dyra och ibland väldigt meningslösa presenter utan ser istället till att träffa familj och spendera tid med de människor som betyder mycket för en. Själv startade jag morgonen med att gå en lång promenad med en av mina bästa vänner här, Tam. Vi åt även frukost tillsammans och pratade om allt mellan himmel och jord. Ett underbart sätt att starta dagen på.

I eftermiddag ska jag spela fotboll med familjen och sedan avnjuta en massa god mat tillsammans med dem. De har även bjudit in vänner, en familj som är från Sverige. Intressant! Sedan kommer jag möta upp vänner. Jag har faktiskt blivit inbjuden till tre andra thanksgiving dinners men i och med att jag inte kommer spendera julen tillsammans med min värdfamilj kände jag att det var viktigt att vara med dem den här dagen.

Happy Thanksgiving! 

 

Tate och jag
 
Rhys och jag

Neo och jag

Underbara syskon och morföräldrar

Tillsammans med världens bästa föräldrar på Top of the Rock

Pappa

Va är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag! Hurra, hurra, hurra! Hurra, hurra, hurra!!!
 
Du är världens bästa pappa, så är det bara. Jag är så otroligt lycklig att du är just min pappa! Jag älskar dig och hoppas att du får en underbar födelsedag!  
 

The song!

Nya favvolåten: a ain'a that good news

Blir bara så otroligt glad när jag sjunger den!

Back to the 80s

 
 


Nu drar jag iväg på födelsedagsfest, i en buss (!) med 80-tals tema! 

1,5 år


Mormor visste vad jag ville redan då. Dansa! 

Lockigt?


I can't get enough!Vad gjorde jag utan dansen? 

The Fellsway

Igår hade pojkarna ingen skola. Det var underbart väder så vi åkte till The Fellsway som är en stor park/skog. Alltid lika kul när vi är där! 

Rhys och bästisen Mateus

Jag och Tate

Neo

Nicole och Tate

Tate

Bild från photoshoot


Första snön

 
Japp, första snön är här. Hoppas, hoppas, hoppas att det inte blir en så kallad "snödag" imorgon. Det betyder nämligen att pojkarna måste stanna hemma från skolan... De var i alla fall glada över snön. 

Jordnötssmör, kaos och valvaka...

Måndag är inte ens slut och jag längtar redan till fredag, eller rättare sagt lördag. Jobbar kväll på fredag så det är ju inte så mycket att ha. Hoppas på en bättre dag imorgon. Och jag tror faktiskt att det blir bättre imorgon. Ska ju på valvaka med härliga vänner! 

En positiv sak som hände idag var att jag hittade tillbaka till jordnötssmöret igen :) Åt det nästan varje dag tills jag åkte hem till Sverige i september. När jag kom tillbaka hit så tyckte jag plötsligt inte om det. Konstigt. Men nu gillar jag det igen! Alltid nått!


Önskar att jag kunde vara här... Karro, mamma och jag i båten på väg till en ö. 

Förtydligande

I en tidigare bloggpost nämde jag att "TV överdriver verkligen" angående Sandy. Jag ska ta och förklara vad jag menade. Jag tyckte att det var onödigt att de tog och ställde in vårat flyg då det faktiskt inte var så farligt i Boston. Förhoppningsvis hade de en bra anledning men den anledningen vi hörde var att flygbolagens försäkringsbolag inte ville ha sina flygplan "i stormen". 

Självklart hade Sandy förödande konsekvenser i bland annat Haiti, Cuba, New York och New Jersey så jag menade inte på något sätt att förminska stormen. Jag hoppas och ber att Sandy nu gjort sitt. 

Lite fler bilder

Puerto Rico upplevelsen i bilder... del 2


Kvällspromenad


Old San Juan
Mumsig mat!

 


Under the umbrella...

RSS 2.0