Ett litet paradis

Puerto Rico upplevelsen i bilder... del 1Våran utsikt - By night


Våran utsikt - By dayGone tanning - Gillar denna anledning till att affären är stängd!


Piña colada för två

Sandy

 
På våran gata har det blåst ner lite grenar och löv. Ingen större skada skedd.

Stormen har gjort sitt även här i Boston. Men det är inte så illa som man hör på TV. Vi följde stormen i Puerto Rico och TV överdriver verkligen. Typiskt att det ledde till att vårat flyg blev inställt. 

Så istället för att åka tillbaka till Boston den 28e fick vi snällt åka tillbaka till hotellet och ta ett flyg nästa morgon. Dock inte till Boston, nej dit skulle det inte finnas direktflyg förräns tidigast 1a eller 2a november. Vi blev istället ombokade till att åka till Orlando, FL och sen vidare till Syracuse, NY. Därifrån hyrde vi en bil och körde hem. 5 timmar senare kom vi fram. Det värsta med bilresan var regn, det var inte så mycket blåst faktiskt. 


Anledningen till att vi inte har el hemma... Men tända ljus är ju mysigt! 

Puerto Rico

Imorgon bär det av till Puerto Rico! Underbart! Det blir bara tre dagar, en snabbis men väl värt det. Jag vill nästan gå och lägga mig nu för att imorgon ska komma snabbare! 

Politik och manikyr

Har lyssnat på the Presidential Debate samtidigt som jag målade naglarna :) Jag måste säga att de pratar väldigt mycket om krig. Krig hit och krig dit. Själv är jag väldigt mycket emot krig. Jag tycker att USA ska sluta lägga sig i alla andra länders problem. De bör kanske jobba på sina egna, bättre sjukförsäkringar och det faktum att det är svindyrt att studera. Fatta vilka skulder studenter har här i USA, mina är pyttesmå i jämförelse. 

Tyvärr är jag nog inte tillräckligt insatt för att yttra mig men det var intressant att lyssna på dem. De ger sig på varandra en hel del och de påminner på något sätt om små barn... Flinar åt varandras kommentarer, avbryter varandra och pratar i mun på varandra. 

Hm, vet inte om jag blev så mycket klokare. Men fina naglar fick jag i alla fall!

 

Höstpromenad i Cambridge

Idag tog var det strålande fint höstväder, så jag bestämde mig för att ta cykeln till The Cambridge Regatta. Detta var lite av det jag såg:
 
Harvard Yard
 

Cambridge Regatta
På vägen

Kalmar?

Var ute och gick igår, när jag kom in på den här gatan. Jag stannade till och sa till Sean: 

Whoa, this looks so much like Kalmar! 
 
Är jag helt ute och cyklar eller är detta likt Kalmar centrum (typ runt larmgatan...)?


Det är inte lätt när det är svårt

Ibland går det inte så bra. Funderar lite på hur man löser problem på bästa sätt. Ignorera? Ta tag i det direkt? Låta det vara ett tag och sedan göra något åt det. Det är svårt. 

Jag försöker vara positiv, men ibland är det faktiskt inte så lätt. Och jag vill inte gärna lura mig själv. Men tyvärr är det väl så att även fast solen alltid skiner så kan tjocka moln täcka upp strålarna. Och då är det mest bara mörkt. 

Hoppas på en bra dag imorgon.

Löv är intressanta


Höst

Idag har jag lekt med mina "nya" objektiv. De är morfars gamla objektiv och tillhör egentligen en analog kamera. Men det gick hur bra som helst att använda dem! Tack morfar för att jag fick dem. Och tack mamma och pappa för att de har fått ta massa plats hemma på Skogsliden. 

Just me
Photoshoot


Spenderade gårdagen med Jordan. Han är en otroligt duktig fotograf och vi hade riktigt kul och många härligt kreativa ideer!

Längtar redan tills nästa photoshoot.
 

Apple picking with Tate and Will


Hello!


Just having our normal fun!

Father and son

Tate likes taking photos

They sold pumpkins...


Fight, fight, fight!


Hayride to the apples


Tate picking small apples, they're apparently the best...

Super cool boy!

Tate taking photos again...


Läs!

Missa inte att läsa historian om hur jag i sista minut lyckas få mitt visum. Skrivet av min kära pappa, utan hans hjälp hade jag aldrig lyckats.

Jag hade inte kunnat skriva det bättre själv, klicka här.

RSS 2.0