So easy!


Mash 2 bananas
Add 1 cup quick oats
Mix in whatever else you'd like. (I added coconut, peanut butter and honey)
15 minutes, 350 degrees. 

There you go :) 

Igårkväll


Var hos en kompis igårkväll. Det började snöa och när jag skulle hem så möttes jag av en "fluffig" cykel... 

Hemma

Temat i kyrkan idag var "home". Predikan var superbra. Prästen pratade om hur viktigt hemmet är för oss. Det är en plats där vi känner och säkra, älskade och där vi trivs, men att Guds plan för vårat hem innebär ofta att vi måste lämna allt det trygga bakom oss. 


Han gav exempel på olika personer i bibeln som behövde lämna sina hem. Och så pratade han om Jerusalem som är ett hem för så många människor. 

När jag skriver detta märker jag hur svårt det är att återberätta hans predikan. När han var klar fanns det en möjlighet för resten av församlingen att säga några ord. En äldre kvinna berättade om hur hon kom att kalla St James och Boston sitt hem. En annan ung kvinna delade med sig av det gånga året som varit otroligt jobbigt för henne men om att hon är på god väg att hitta sitt "hem". Den tredje personen som pratade kunde jag knyta an till mest. Han var en äldre man och han berättade att han bott i Lesotho med sin fru. Han hade hade bott på andra ställen i världen och han menade att han såg världen som sitt hem!

Det är precis så jag känner det. Jag har bott i fyra olika städer i Sverige, jag har bott i Sydafria och nu bor jag i USA sedan 1,5 år tillbaka, detta har inneburit att jag vid ett flertal tillfällen behövt lämna det som kännts tryggt. Men det har gått bra och jag har kännt mig hemma på alla ställen. 

Något som jag alltid har kunnat vända mig till och som alltid funnits där vart jag än i världen har varit, är min tro. Inte bara i sig själv, men genom andra människor. Jag har aldrig behövt vara själv. Det må låta otroligt krystat och som en cliché, men världen är mitt hem och alla dess invånare mina bröder och systrar. Med den inställningen tror jag att ett hem går att finna varsomhelst i världen.  


This morning...

Intense game playing...

En vegetarisk dag.

Japp, idag har jag bara ätit vegetarisk. Egentligen har jag ätit veganskt, så när som på fyra rutor choklad... Men nästan så! 

Just wanted to put it out there :) 

Tate: "I'm the king of the world!"Dr Seuss Quote #14

“Oh the places you'll go! There is fun to be done! There are points to be scored. There are games to be won. And the magical things you can do with that ball will make you the winning-est winner of all.”
- Dr. Seuss

Lite bilder från veckan

Denna veckan har pojkarna lov, det betyder att det inte finns mycket tid över till att blogga. Så i fredags gick en vattenledning sönder i huset så vi var tvungna att bo i ett annat hus. Det var ju lagom kul, men det är bara att gilla läget. 

Gissa var Tate är! 


Igår tog Tate en privat snowboardlektion. 


Första tanden!


Läxläsning mellan snowboardlektion och väntan på att åka hem. Plus, minus, läsning, you name it!
Rhys och Neo är på snowboardingläger denna vecka. Jag kör fram och tillbaka varje dag som en annan taxidriver. Igår gick vi på McDonalds. Pojkarna lekte lite. (Påminner om dig pappa!)


Neo var trött när vi åkte hem igår...


Rhys imorse, redo för backen!


Blue Hills 

Dr Seuss Quote #12

“Only you can control your future.” 
- Dr. Seuss

Dr Seuss Quote #13

"“If things start happening, don't worry, don't stew, just go right along and you'll start happening too.”
- Dr. Seuss

Dr Seuss Quote #11

“If you never did you should. These things are fun and fun is good.” 
- Dr. Seuss

Dr Seuss Quote #10

“Why fit in when you were born to stand out?” 
- Drs Seuss

Update

I finally have the whole weekend off. Last weekend I worked due to the snowstorm, today it's actually snowing again.. Don't know how I feel about that. 
 
Oh, and we don't have any water at the house... So I'm staying with friends. That's about it for now.

Dr Seuss Quote #9

“Being crazy isn't enough.”
- Dr. Seuss
 

Dr Seuss Quote #8

You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.
- Dr. Seuss

Happy Valentine's Day!

Bilder från snöbollskriget i Union square samt promenaden ditVåran bil var "lite" insnöad.


Det var även dessa bilar


Kanske hjälper dessa män till? 


Want to take a seat?Jag har aldrig sett så många människor vara ute och gå! Detta berodde på att man inte fick använda bilen. Det var fullt med folk i Union Square.


Såhär kan man också ta sig fram...


Snöbollskrig!


Solnedgång

Dr Seuss Quote #7

A person's a person, no matter how small.
- Dr. Seuss


Sötnos!


Dr Seuss Quote #6

Sometimes the questions are complicated and the answers are simple.
- Dr. Seuss


Snöskulpturer från i lördags

Mina kompisar och jag gjorde denna sjöjungfru... Det var riktigt kul!


"Hemresan" är bokad...

Min resa tillbaka till Sverige är bokad... 

 

Snowday...

I fredags hade pojkarna en "snowday". Det innebär att de inte har någon skola. Idag blev det en "snowday" igen. I fredags jobbade jag bara 12.00-17.00. Idag behöver jag jobba 8.45-18.00. 

Bilder från helgen kommer så fort jag har tid! 

Dr Seuss Quote #5

I meant what I said and I said what I meant.
- Dr. Seuss


Update on snowstorm Nemo.

Jodi and I took a walk around the block last night. There was quite a lot of snow, there's even more now. I'll post more photos later today, right now I'm actually working! Just came back from having been outside with the kids. This is nothing compared to today, there are so many cars that are stuck! But why bother trying to undig the your car. You'll be fined if you get out on the roads! Stay inside, and stay warm!

Snö, snö och mera snö

Jag var ute i snön med barnen i över två timmar idag. Det var riktigt kul att vara ute i snön. Det var länge sen nu.. Här är en bild på mig och namnet på mitt nya dansteam: 


Kände att jag ville vara lite kreativ och göra en snöskulptur. Det var kul! 

Framifrån.

Bakifrån. Självklart fick min lilla snöskulptur en rumpa ;) 

Det snöar...

Vi ska tydligen ha en snöstorm. Barnen har ingen skola idag, de flesta (om inte alla) skolor har stängt. Folk har handlat och förberett sig inför stormen. Snacka trafiken igår! 

Jag börjar jobba om 5 minuter och ska jobba i fem timmar. Sen får vi se vad jag gör ikväll. Dansstället jag brukar gå till har också stängt. Tydligen ska vi få 60cm snö! Galet. 

I'll believe it when I see it!!! Är lagom glad över denna snöstorm. Nej, jag gillar värme. Mamma och pappa: Kan jag komma imorgon? 

Dr Seuss Quote #4

Today you are you! That is truer than true! There is no one alive who is you-er than you!
- Dr. Seuss


Tate in a box

Tate has fun with a box.


It's hard to get up when you're stuck in a box!


Trying to get his hat... I had to help him :)

Dr Seuss Quote #3

Don't cry because it's over. Smile because it happened.
- Dr. Seuss


Bilder från dagen

Idag hade pojkarna en halvdag, vilket betyder att de slutar skolan klockan 11.45 istället för 15.00. Det betyder även att jag har en längre arbetsdag. Tate var så söt. Han sa att han älskar halvdagar för då är skoldagen kortare. Så frågade han mig om jag tycker om dem... Jag tänkte att nja det gör jag kanske egentligen inte (men sa inte det!) Han sa istället: 

"You love them right? Cause then you get to see us more!"

Va säger man till det liksom! Det är klart att det är roligt att kunna umgås med pojkarna längre! Men samtidigt så kan det vara lite exhausting. Rhys leker med en kartong


Vi gick till en lekplats. Nicole och Tate.


Nicole, Tate och Neo.


Jag vet att Neo inte har någon jacka. Den killen verkar vara immun mot kyla!


Jag och Tate.


Trilla inte! Trilla inte!!!!


Neo


Påminde mig lite om denna bild: 
Nicole och Neo.


Riktig rolig grej, den snurrar. Jag blev yr! Det gäller att sitta ner och hålla i sig, ibland går det fort!

Dr Seuss Quote #2

You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself in any direction you choose. You're on your own, and you know what you know. And you are the guy who'll decide where to go.
- Dr. Seuss


Dr Seuss Quote #1

Jag älskar Dr. Seuss. Han är sååå bra. Jag blir lika glad varje gång barnen väljer en Dr. Seuss bok. 

How did it get so late so soon? Its night before its afternoon. December is here before its June. My goodness how the time has flewn. How did it get so late so soon?
- Dr. Seuss

Praise and Worship


I lördagskväll hade min kyrka en lovsångsgudstjänst, inspirerad av moi. Den pågick i ca 1 timma. Vi hade tre läsningar och sjöng olika lovsånger. Jag kunde de flesta men vi sjöng två stycken som jag inte hade hört förut. I mitten av gudtjänsten fanns det möjlighet att tända ljus och be. Efter att själva lovsångsgudstjänsten var kvar blev alla inbjudna till att stanna och önska sånger om de ville. Vilket de ville. Vi stannade i ytterligare 45 minuter. 


Vi samlade de som valde att stanna runt pianot och sjöng blandade sånger. Det var ett häligt sätt att spendera lördagskvällen på. Det var roligt att vara med och planera detta event och jag blev glad när ordförandet för 20- och 30-årsgruppen (som även jag är med i) sa att detta är något vi måste göra igen! 

Superman just ran past me...


Letting go isn't giving up, it's understanding that the best is yet to come.

Have you ever moved on? Wanting to but wishing you didn't have to, both at the same time. Taking a small step, another one, untill you can't really go back, because you don't know how. 

Sometimes you just have to let go of that thing that seems to be holding you back. Dragging you down, making that smile a little less real. Or keeping your pillow damp at night. As hard as it is to do it, after a while it will get better. It can only get better. 

It must get better. 


RSS 2.0