Praise and Worship


I lördagskväll hade min kyrka en lovsångsgudstjänst, inspirerad av moi. Den pågick i ca 1 timma. Vi hade tre läsningar och sjöng olika lovsånger. Jag kunde de flesta men vi sjöng två stycken som jag inte hade hört förut. I mitten av gudtjänsten fanns det möjlighet att tända ljus och be. Efter att själva lovsångsgudstjänsten var kvar blev alla inbjudna till att stanna och önska sånger om de ville. Vilket de ville. Vi stannade i ytterligare 45 minuter. 


Vi samlade de som valde att stanna runt pianot och sjöng blandade sånger. Det var ett häligt sätt att spendera lördagskvällen på. Det var roligt att vara med och planera detta event och jag blev glad när ordförandet för 20- och 30-årsgruppen (som även jag är med i) sa att detta är något vi måste göra igen! 

Kommentarer
Postat av: Anders Göranzon

Så roligt, Matilda. Jag blir stolt som tuppen. :-) Var det fler som kommenterade Ditt initiativ? Vad sa de? Älskar Dig! Pappa

Svar: Jo, men många tyckte att det var en bra ide! Prästen Edwin, tyckte att det var en strålande ide. Nästa gång måste vi bara se till att berätta det tidigare så att fler människor kan planera att komma! Älskar dig med!
Matilda

2013-02-05 @ 09:36:32
URL: http://moruti.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0