Värt att kommentera

Två saker hände idag, eller tre förresten, som jag tänkte ta och skriva om. Det är inte ofta jag skriver långa inlägg. För det mesta är det bara bilder. Bilder säger ju mer tusen ord... 

Men idag hände ett par saker som jag vill dela med mig av. Det första: 

Jag var påväg till Harvard Square för att möta upp mina kära bröder. När jag går nerför en backa svischar en cyklist förbi, "det var värst vad fort den cyklisten cyklar!!" tänkte jag. Två sekunder senare voltar han och åker ner i backen med en smäll! Varpå jag springer fram och hjälper honom upp, tar cykeln åt sidan och plockar upp hans tillhörigheter. 

En annan kvinna hjälper också till, killen har ont. Han tar av sig jackan och påpekar att han nog har brutit något. Jag känner på hans nyckelben och vi konstaterar att det nog är brutet. Något ben låg inte rätt. Han bodde jättenära där det hände så jag följde honom hem, han hade riktigt ont. Väl hemma kunde hans "room mate" ta hand om honom och se till att han kom till sjukhuset. Tack och lov att han hade hjälm! 

Lite senare på vägen till Harvard Square cyklar en annan kille förbi mig, tätt följd av en hund. "Hundar borde vara kopplade!" tänkte jag. Men den här hunder var lydig. När hans ägare saktade ner inför ett rödljus gjorde även hunden det. Ägaren signalerade åt hunden att springa på trottoaren medan han själv cyklade på cykelvägen. Det stod bilar parkerade mellan dem, och hunden tittade med jämna mellanrum åt vänster för att försäkra sig om att husse var i näreheten. Imponerande!

Det sista som hände var påväg hem, vi tog en taxi. Vi var inte långt ifrån att köra på en fotgängare! Vi hade grönt, fotgängaren hade rött. När taxichauffören tutade för att göra fotgängaren (som bara tittade rakt fram!) medveten om att han gick mot rött så skrek han och blev jättearg! Kanske var det chock men det var ju han som gjorde fel. Jag såg honom inte så han hade tur att chauffören gjorde det!

En händelserik kväll med andra ord. Nu är det dags att sova!Fun at the parkRomeo Santos concert


Brunch with Benson and David
Vaknade alldeles för tidigt i söndags, med tanke på att vi gick och la oss runt 04.00.... Men hungriga som vi var åkte vi till ett brunchställe med live jazzmusik. På kvällen blev det sushi med Nikki och Matt. Söndag med vänner... I love it!

 

I love my friends.

My lovely friends threw me a birthday party! With some St Paddy's touches :) It was an awesome night, even the police came for a visit...or two! We were being a little loud...  Who's there? 


Happy Saint Patrick's day!! 


I'm not really sure why we did this...Thank you Firas for taking awesome pictures!!! 
Underbar födelsedagshelgNicole och Rhys gjorde en tårtbit i is. <3


Efter att jag och barnen varit i parken så blev vi hämtade av Jodi och Will. Vi åkte till en restaurang och åt god mat. Jag fick blommor och presenter.Sedan åkte vi hem och åt tårta!Efter tårtan gick jag ut och dansade! Ikväll ska jag på fest och imorgon ska jag äta sushi med Nikki och Matt. Birthday weekend rocks! 

Vänner = Bäst


Last night I escaped to Chris's place for dinner, dessert, laughs and some of the best people in this world. I'm so thankful! 

Födelsedagspresenter

Imåndags fick jag en tygblomma av Rhys, som tidig födelsedagpresent. Gulligt! Och i tisdagskväll berättade Tate vad han kommer ge mig. Jag ska få låna hans nallebjörn i 23 nätter. För det är så mycket jag fyller! Sötnos!

Matilda, person eller öl?

Fick denna bild i ett sms från en kompis i lördags: 


Hahaha! :D

Ryska ägg

 


Vi målade ägg på ryskt vis i kyrkan i söndags. Det var kul! 

Epic night

Last night was just EPIC! It's going to be hard to top. Had a great time at home, with the kids, my host parents and their guests. Yummy food! Jodi sure knows how to cook.

Then I met up with Chris and we went to Athena and I met her awesome friends. Played mahjong (and I won!) and other super fun games. I haven't laughed so hard in long! Great night with great friends. 


Delicious! Athena also cooked, tasted a little bit and it was so good! 


Tequila!


It would've been a great picture if it wasn't blurry...
"My phone is stupid, I have a dumb phone..."


David and I


Posing with the bottle and the hostessChris and IThen the dancing started and Man with a P came upstairs and things just became hilarious! 

Det snöar igen.. igen..Klipp och klistra


Me: "But Tate, you can't see my face in this picture!"
Tate: "Well, Matilda, it's about the cutting right?" 
Me: "True...."Tate's sight words. 

Ett litet meddelande från mig imorse...


Mums mums!

Idag lagade jag maten. Det blev tre olika rätter... Picky? Nejdå ;) Rhys älskar min lasagne. Neo älskar pasta, min ostsås och skinka. Tate älskar pasta med lite smör i och skinka vid sidan om. They devoured the food! And they all had seconds. 
Fika med CarolinaIgår kom min vän Carolina förbi. Hon var ute och gick med sina två yngsta barn. De bor jättenära mig och Tate leker med hennes äldsta dotter ibland. De är lika gamla. Carolinas barn är så söta!
 

RSS 2.0