Värt att kommentera

Två saker hände idag, eller tre förresten, som jag tänkte ta och skriva om. Det är inte ofta jag skriver långa inlägg. För det mesta är det bara bilder. Bilder säger ju mer tusen ord... 

Men idag hände ett par saker som jag vill dela med mig av. Det första: 

Jag var påväg till Harvard Square för att möta upp mina kära bröder. När jag går nerför en backa svischar en cyklist förbi, "det var värst vad fort den cyklisten cyklar!!" tänkte jag. Två sekunder senare voltar han och åker ner i backen med en smäll! Varpå jag springer fram och hjälper honom upp, tar cykeln åt sidan och plockar upp hans tillhörigheter. 

En annan kvinna hjälper också till, killen har ont. Han tar av sig jackan och påpekar att han nog har brutit något. Jag känner på hans nyckelben och vi konstaterar att det nog är brutet. Något ben låg inte rätt. Han bodde jättenära där det hände så jag följde honom hem, han hade riktigt ont. Väl hemma kunde hans "room mate" ta hand om honom och se till att han kom till sjukhuset. Tack och lov att han hade hjälm! 

Lite senare på vägen till Harvard Square cyklar en annan kille förbi mig, tätt följd av en hund. "Hundar borde vara kopplade!" tänkte jag. Men den här hunder var lydig. När hans ägare saktade ner inför ett rödljus gjorde även hunden det. Ägaren signalerade åt hunden att springa på trottoaren medan han själv cyklade på cykelvägen. Det stod bilar parkerade mellan dem, och hunden tittade med jämna mellanrum åt vänster för att försäkra sig om att husse var i näreheten. Imponerande!

Det sista som hände var påväg hem, vi tog en taxi. Vi var inte långt ifrån att köra på en fotgängare! Vi hade grönt, fotgängaren hade rött. När taxichauffören tutade för att göra fotgängaren (som bara tittade rakt fram!) medveten om att han gick mot rött så skrek han och blev jättearg! Kanske var det chock men det var ju han som gjorde fel. Jag såg honom inte så han hade tur att chauffören gjorde det!

En händelserik kväll med andra ord. Nu är det dags att sova!Kommentarer
Postat av: Elisabet

Ha det så jättebra tillsammans med bröderna, hälsa dom! Och Glad påsk till er alla tre! Kramar från faster

2013-03-28 @ 08:53:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0