Ledig dag

Idag jobbar jag inte så jag har tagit itu med en lång lista av saker jag behövde fixa. Bland annat cykeln och mobilen.
 
När jag var inne på Åhlens gick jag förbi nostalgi. Jag var tvungen att köpa! Kombinerar det med mitt nya favoritte, rooibos lingon och blåbär. 
 
 

Winter is coming

 

Lycka

Jag är så otroligt tacksam att jag har en kropp som fungerar. Ben som jag kan stå på, armar som jag kan röra på. Det är inte självklart. 
 
Att jag kan dansa, följa en annan människa till musik. Skapa något som är så vackert. När jag rör mig till musik så blir hela jag lycklig. Det är som att musiken ger mig energi och bara matar mig med glädje. 
 
Dansen är min befrielse. Den trollbinder mig. Lyckan är total. 

Fall in Uppsala 

Made my day!

My sister found this store. Guess if it made me happy!!!

 

Hårmodell i Linköping med Hanna

 
 
 

Natur natur, naturlig natur

Stockholm 
 
 
Uppsala

Förskola

Idag har jag jobbat precis 2 veckor på förskola. Jag fick jobb direkt och har haft jobb varenda dag. Det har skiftat mellan två olika förskolor men mest har jag varit på den ena.

De andra fröknarna är jättetrevliga och många säger saker som:

"Du är som en ordinarie!"
"Jag går i pension efter jul, du kan ju söka min plats."
"Du är en klippa Matilda."

Det är ju riktigt härligt att få den feedbacken. Men det bästa är ju när barnen trivs med mig. Det är ju det som spelar roll. Det är för dem jag är där

Som idag när jag var på en förskola för andra gången. En liten pojke från Island som precis blivit inskolad. Jag träffade honom första gången jag var där. Han har svårt med språket och vet inte riktigt hur han ska närma sig de andra barnen men så fort man säger kram eller knúsa (kram på isländska) så får man en härlig liten kram. Och idag när jag skulle gå så springer han efter och vill inte alls att jag ska gå. Han vill kramas. Då kramades vi helt enkelt och när jag sedan gjorde lite slängpussar så fick jag både slängpussar och en hel liten pojke som slänger sig i mina armar och ger mig en blöt liten puss som bara ett barn kan ge. En sån där härligt rosiga kinder och leende-puss. 

Så frågar du mig om jag trivs med att jobba på förskola eller inte så vet du nog vad svaret blir. 

RSS 2.0