Idag tänker jag på dig, Farfar.

"Vad är det för dag idag?" "Är det redan helg?" "Va fort tiden gick!"

Ja, ibland går dagarna så fort att man inte hinner med. Helt plötsligt var det helg och vad gjorde jag egentligen i veckan? En timme kan ibland kännas som en halv eller ännu kortare.  

När ska man hinna med allt? Kan jag inte få en timma till per dag, det skulle vara perfekt tack. Snälla? Nähä, det går inte. Men jag kanske kan sova lite mindre, så jag hinner med det där jag ville göra. För när jag har gjort det så behöver jag ju tid att göra ingenting en stund. Eller i alla fall känna att jag inte behöver göra någonting så att jag kan göra det där jag verkligen vill göra... Förstår du? Hmmm....

Det mesta går att göra lite senare. Man kan skjuta på mycket. Man kan göra det om ett tag eller imorgon. Ta en paus först, göra något annat och sen gå tillbaka till det där man ville göra.. 

Men vissa saker går inte att göra, hur mycket man än vill. Och hur mycket tid man än har för att göra det. Den där dagen kommer då personen inte längre kommer svara på telefonsamtalet, eller inte kan svara på brevet, eller inte är där när man vill hälsa på. När den dagen kommer och man faktiskt inser att det inte går, hur mycket tid man än har över då inser man att man tog tiden, livet... lite förgivet. 


 

Kommentarer
Postat av: kristina Göranzon

Åh så fint älskade Matilda - och så sant! Vi ska verkligen så om varandra snart, det längtar jag efter!

2014-03-13 @ 19:49:55
Postat av: Anders Göranzon

Underbart, kära dotter. Fina bilder, tål att ses på många gånger. <3

2014-03-14 @ 14:57:57
URL: http://moruti.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0