Solen


Vi gick uppför
Ju längre upp vi kom desto mer av dig såg vi
Du värmde våra kinder 
Jag vänder ansiktet mot dig och ler

Kvällsmänniska

I föregående inlägg konstaterade jag att jag är en morgonmänniska. Nu är det dock så att jag även anser mig vara en kvällsmänniska. I alla fall oftast.

På grund av mitt karriärval så arbetar jag mycket kvällar. När jag kommer hem från dansundervisning har jag så mycket energi att det är svårt att sova. Därför blir det en del arbete även när jag kommer hem. Jag brukar faktiskt sitta och bokföra på kvällen/natten. Det är skönt att ha det gjort så att när man vaknar har man redan bockat av en hel del på checklistan.

Det är det bästa, att göra morgondagens sysslor idag.

Morgon- vs kvällsmänniska

Jag är en morgonmänniska. 

Det är underbart att gå upp tidigt och vara effektiv direkt på morgonen. Idag hade jag egentligen möjlighet till en ordentlig sovmorgon men jag vaknade och kände mig glad över att jag inte sovit bort hela morgonen. Det är ju under de där timmarna innan tolv som lugnet finns. Det kanske är för att ens tankar inte kickat igång och blandat ihop sig till en gröt (för det gör tankarna senare under dagen....), så då ser man allt lite klarare. 

Dessutom älskar jag frukost! Det behöver inte vara något fancy eller speciellt. Macka, yoghurt, juice. Jag skulle kunna äta i princip likadan frukost varje morgon och jag slulle fortfarande klappa händerna utav ren glädje över att få äta frukost ytterligare en morgon. 
 
På tal om frukost, den bör ätas nu. Jag satte nämligen igång med annat direkt när jag vaknade så frukosten fick vänta... 

Jag återkommer med andra delen i detta inlägg, kvällsmänniskan. 

Nytt år, ny blogg

Det var över ett år sedan jag gjorde ett inlägg på min blogg. 

På ett år har mycket hänt.
Så otroligt mycket.

Den 31a december 2016 började jag skriva på ett brev som jag ska ge mig själv den 31a december 2017. I brevet berättar jag om 2016 samt skriver om mina förhoppningar och förväntningar inför 2017. Det blev ett långt brev. Det var som sagt mycket som hände 2016 och jag tänker inte gå in på allt nu. Nej, 2017 är ett nytt år. Varför vara kvar i det gamla? 

Jag börjar det nya året med att stå på egna ben, genom mitt dansföretag. Klicka här för att komma till min hemsida.

Följ min resa som egenföretagare. På Facebook går det att läsa en hel del, på Instagram finns en massa bilder. Här på bloggen blir det resan i textformat.

RSS 2.0